• Home
  • Määratlemata
  • “Mida rohkem õpin tundma inimesi, seda rohkem meeldivad mulle koerad…”

“Mida rohkem õpin tundma inimesi, seda rohkem meeldivad mulle koerad…”

Eile kell 8 hommikul vurasin autoga Rakverre.

Meil oli väga tihe programm. Kõige pealt käisime Rakvere ametikoolis, kus Kristina töötab. Peale seda kammisime erinevaid kindlustusfirmasid läbi, et mulle reisikindlustus teha (lõpuks sain ikka läbi internetipanga kõige odavama pakkumise :D).

Käisin esimest korda loomade varjupaigas. Olen alati selliseid kohti vältinud, minu jaoks emotsionaalselt liiga raske. Kuna Kristina on kõige suurem looma armastaja üldse (ja üldse üks nii uskumatult hea inimene), siis vedas ta mu ikkagi Rakvere loomade varjupaika. Esimene šokk oli suur ja natuke aega ma ikka tönnisin. Lõpuks harjusin ära ja siis viisime koera nimega Mõmmi jalutama. Ta oli nii lahe. Kurt koer aga sama elav ja numps nagu kõik teised. Mulle jäi kohe alguses silma ka üks eriti vahva tantsiv kutsa. Oeh… Kui vaid saaks, pakuks neile kõigile kodu.

Pärast käisime tegime ühe mõnusa kaltsukatuuri. Kus ja mis kaltsukaga tegemist oli, seda ma avaldada ei saa 😀 Aga mina tulin sealt enneolematult suure laadungiga ära. Sain nii palju ägedaid asju. Lisaks nägin ära Kristina maakodu, mille tsikk ise ostsis ja kus ta korralikult mütanud on.

Käisime veel Kristina tuttava juures korraks, nägime kuidas koera kuulekust treeniti, Põhjakeskuses ja siis lõpuks saime hinge tõmmata. Põhjakeskusest ostetud blender sai ka kohe järgi proovitud, mis siis et see kokteil nii magus tuli, hea oli ikkagi. Lisaks tegi Kristina maitsva õhtusöögi. Elu oli ilus ja ülejäänud õhtu lebotasime maha.

Täna oli äratus vara ja kella 8st 15ni olime koolis. Sain ka natuke tarka mängida ja poistele matat õpetada. 😀 Tööpäev oli kuidagi eriti pikk ja väsitav, ma vahepeal tukkusin silmad lahti, kui Kris tunde andis. Enne kui koju sõitma hakkasin, käisime poetuuril ja sain omale veel vajalikke asju reisi jaoks.

Tegime nende kahe päeva jooksul mulle kõik vajalikud to do listid ja nimekirjad ka ära. 🙂

Jõudsin koju tagasi seitsme paiku õhtul.

Tervitused Kristinale, kes on niiiiiiiiiiiiiii äge!!!

Olge numpsid ja hoidke nüüd siis teisel blogil ka silm peal. unistustesuvi.blogspot.com

Laura.

Lisa kommentaar