Mõtetel on suur jõud

See on päris lahe, kui huvitavaid käike elu tegema hakkab, kui oma piire nihutada ja nina mugavustsoonist välja pista.

Mulle kirjutas Instagrami Carolin, kes ütles, et ma ikka endale meenutaksin, kuhu ma jõudnud olen. Alustasin kaalulangetajana ja nüüd leian oma nime spordiklubi tunniplaanist treenerina. Päris lahe värk, või mis?

Lõpuks liiguvad asjad nii nagu tahan. Sellest hetkest, kui oma mõtlemist muutsin, hakkasid uksed vaikselt avanema. Alustasin mõtlemise muutmist sellest, et hakkasin rohkem jah ütlema. See tähendas, et võtsin vastu kutseid üritustele, sain rohkem sõpradega kokku ja lõpetasin üleliigse muretsemise.

Et oma hirmudest lahti saada ja end nii palju sundida, et suudaksin jah öelda, küsisin endalt iga kord – mis on kõige hullem asi, mis juhtuda saab? Aga mis on need positiivsed asjad, mis toimuda võivad? Alati sain häid asju rohkem ja mõistsin, et proovima peab, sest muidu ei juhtu üldse midagi.

Asendasin eile BodyPumpi Arigatos ja minu projektiaegne treener Anna pakkus mulle pühapäevaks asendusi. Alguses kõhklesin, aga siis ütlesin jah, sest kuidas muudmoodi ma kogemusi saan ja paremaks muutun. Ja need on sammud, mida ma iseenda heaks teen. Niimoodi tasa ja targu ma unistuste juurde jõuangi. Saan teha seda, mis mulle päriselt meeldib.

Uuel nädalal lähen end aga MyFitnessi näitama, et võimalusel seal ka trenne anda saaks. Esimene mõte oli muidugi see, et ma kardan ja äkki ikka ei läheks. Siis panin end aga kirja ja lähen teen selle asja ära, sest mis minuga ikka juhtuda saab.

Laura_street_veeb-66

Foto: Maike Tubin

Just nii ma iga päev tegutsengi. Ja ma tunnen end suurepäraselt. Ma ei ole enam stressis, ma olen rõõmsam, aktiivsem ja rahulikum. Ma olen kindlasti parem kaaslane Jandrile ja iseennast armastan ka rohkem. Tehtud otsused hakkavad end ära tasuma ja see tekitab minus elevust. Mõnus!

Täna sain tunda aga ka seda, kui kiiresti asjad muutuda võivad. Auto alla jäämine oli liialdamata sentimeetrite küsimus. Värisesin koju jõudes, nutsin ja olin rõõmus, et terveks jäin. Aga see oli nagu klikk, et iga päeva tuleb nautida ja meile antud ajast viimast võtta. Ma tean, et see kõlab väga klišeelikult, aga nii on. Mõtle juba täna, kas sa oled õnnelik? Kas sa teed igapäevaselt midagi, mis sulle rõõmu valmistab? See on tähtis! Just siis saame päriselt elada. Niisama läbi elu voolata oskab vast igaüks, aga päriselt elada – see on juba omaette oskus ja kindlasti valikute küsimus.

See, kuidas me igapäevaselt mõtleme ja endale pep-talki peame, on see, mis meie päevi ja enesetunnet kujundab. Head mõtted toovad häid tulemusi. Tõsijutt! 😉

Ma üldsegi ei tea, kas teile sellised mõtteavaldused meeldivad, aga praegu on selline periood, kus oma tundeid natuke rohkem jagada tahan. Mäletate ju seda masenduses siplevat tüdrukut, kes pidevalt negatiivsest kirjutas. Nüüd on minus aga palju rohkem rõõmu ja ma nii väga tahan seda jagada.

Järgmisena on mul teile varuks aga üks imelihtne retseptipostitus. 🙂

Järgmise korrani!
Laura

2 kommentaari

Lisa kommentaar