Seal olen ma ilus

Hästi imelik värk, aga trennisaalis tunnen ma end a-la-ti kõige ilusamana. Ma ei teagi, miks see nii on. Püksid vormivad kuidagi jalad mõnusalt siledaks ja tuhar paistab ilusti välja. Isegi need muidu lodevad käed ei tundu õige spordimaikaga nii hullud midagi. Õlavööde näeb ka trenniriietes alati kuidagi parem välja.

Mul on päriselt niiiii hea meel, et ma saan 2-3x nädalas seda oma aega. Ma tunnen, kuidas ma peale trenni kohe errrriti heas tujus olen ja kui palju mulle see tunnike higistamist annab. Niiii hea! Siis tulen vutt-vutt koju, lobisen Jandrile pikalt oma trennist ja kaisutan beebit.

Täna käisin esimest korda peale sünnitust BodyPumpis. Väike värin oli ikka sees, aga ellu jäin. Ma küll kardan, et homme mu käed väga ei liigu, aga sellegipoolest oli täitsa tehtav. No okeiii, ma kasutasin palju väiksemaid raskuseid, kui aasta tagasi, aga sellegipoolest arvan, et ma olin täna tubli.

Püüan seda head enesetunnet endaga ikka igal pool kaasas kanda ja ehk ma siis lõpuks tunnen, et ma ka väljaspool trennisaali päris kobe olen, hihii. Vähemalt on juba praegu üks koht, kus end eriti hästi tunnen. Uuh, mõnus! 🙂

Kus ja millal teie end ilusana tunnete?

Laura

Boom! Mina eelmisel suvel. (Mul on uusi pilte vaja, millega postitusi illustreerida.)

2 kommentaari

  • Me

    9. aug. 2019 at 11:05

    Kas just kõige ilusamana, aga kõige paremas vormis tunnen end ka kindlasti olevat trenni ajal 🙂 Eks on asi selles, et trennis on ju lihased rohkem pingul kui niisama olles. Ja siis üldpilt mõnusalt trimmis. Mis siis, et oled näost punane ja higine,juuksed vastu pead kleepumas – enesetunne on hea ja see loebki!

    Vasta

Lisa kommentaar